Ciasto marchewkowe z lukrem Klonowo-serowym

Ciasto marchewkowe z lukrem Klonowo-serowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 592 kalorie, 8G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzecha włoskiego, jajka, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasto marchewkowe z lukrem serowym, Najlepsze Ciasto Marchewkowe" Z Lukrem Serowym, oraz Ciasto marchewkowe z nadzieniem orzechowym i lukrem z serem śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło dwie patelnie o średnicy 9 cali. Dolna linia patelni z woskowanym papierem. Masło i papier mączny; wyjąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon wymieszać w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Ubić cukier i olej w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Ubijamy jajka po 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać mieszaninę mąki i mieszać aż do wymieszania. Wymieszać z marchewką, orzechami włoskimi i imbirem. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 40 minut. Schłodzić ciasta w patelni 15 minut. Odwróć się na stojaki. Odkleić woskowany papier; całkowicie ostudzić ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i masła w dużej misce, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj cukier puder i ubijaj z małą prędkością, aż dobrze się wymieszasz. Beat w syropie klonowym. Schłodzić, aż po prostu wystarczająco mocne, aby rozprzestrzeniać, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Syrop KlonowySyrop Klonowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Na talerz ułożyć 1 warstwę ciasta.
4
Rozprowadzić 3/4 szklanki lukru. Top z drugiej warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
LukierLukier
5
Pozostałą lukier rozprowadzić na całym cieście. Ułóż połówki orzecha wokół górnej krawędzi. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą tortową; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha WłoskiegoPołówki Orzecha Włoskiego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
LukierLukier
6
Odstawić do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn