Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki
Ciasto marchewkowe Whoopie placki wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 37g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Będzie hitem w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jeśli masz masło, ciasto marchewkowe, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 33 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki, Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki, oraz Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce ubić ciasto marchewkowe, masło i jajka, aż do włączenia. Wymieszać startą marchewkę i rodzynki. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 2 godzin. Za pomocą małej miarki do lodów upuść ciasto o 2 łyżki stołowe na wyłożone pergaminem arkusze ciastek.
Piec na złoty kolor, około 10 do 12 minut, obracając patelnie w połowie.
Wyjąć i ostudzić 5 minut na patelni przed przejściem do stojaka drucianego i całkowicie schłodzić.
W misce ubić razem serek śmietankowy, masło, cukier cukierniczy i wanilinę mikserem ręcznym, aż będą dobrze połączone i lekkie i puszyste.
Aby złożyć ciasto whoopie, włóż nadzienie do zamykanej torby i wyciąć narożnik, aby zrobić otwór 1/2 cala.
Włóż posiekane orzechy włoskie do płytkiego naczynia lub talerza ciasta. Przełóż 1 ciastko z ciasta marchewkowego i wrzuć do środka odrobinę lukru. Top z innym ciastkiem i naciśnij delikatnie, aby rozłożyć lukier na krawędziach.
Brzegi ciasta rozwałkować na posiekane orzechy włoskie i odstawić. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i lukrem. Ułóż placki na półmisku i podawaj.