Ciasto Marchewkowe Glazurowane Imbirem
Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz obiecaną pastę maślaną, mleko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Imbirowe, Salep Glazurowane Tureckie Ciasto Marchewkowe Delight, oraz Puszyste Ciasto Marchewkowe Imbirowe.
Instrukcje
Umieść duży kawałek folii aluminiowej na dnie 9-calowej miski sprężynowej. Dołącz boki patelni; fold nadmiar folii wokół poza patelni. Spód springform patelni zalać sprayem do gotowania.
Wymieszać mąkę i 5 kolejnych składników.
Ubij 1/3 szklanki maślanego spreadu, cukru granulowanego i brązowego cukru na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie lekki i puszysty (około 5 minut). Beat wanilii; dodać jajka, 1 na raz, ubijając 1 minutę po każdym dodaniu.
Beat w jogurcie. Stopniowo ubijaj w mieszance mąki; dodaj marchew i ubijaj, aż się zmieszasz. Łyżka do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć z piekarnika i delikatnie uruchomić nóż wokół zewnętrznej krawędzi ciasta poluzować. Ostudzić na stojaku drucianym 10 minut; usunąć boki patelni i ostudzić ciasto 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Wymieszać cukier puder i kolejne 3 składniki.
Mżawka glazury na schłodzone ciasto.
Dekorować, w razie potrzeby.