Ciasto Marchewkowe Aargau

Ciasto Marchewkowe Aargau
Ciasto marchewkowe Aargau to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka jaj, soli, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura.

Instrukcje

1
Przygotuj patelnię na ciasto 9 cali, pocierając wnętrze dobrze kroplą oleju do gotowania, a następnie rozpraszając na nim trochę mąki. Rozgrzej piekarnik do 360 stopni F (180 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka oddzielić i dokładnie ubić żółtka do cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
3
Dodaj sok z cytryny i startą skórkę, marchew, migdały, mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MigdałyMigdały
MarchewMarchew
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
SólSól
4
Dobrze wymieszać.
5
Białka ubić na sztywno i złożyć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
6
Wlać ciasto do 9 calowej patelni tortowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
7
Piec w temperaturze 360 stopni F (180 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
To ciasto jest często mrożone z 3/4 szklanki cukru cukierniczego, do którego ubija się 1 łyżkę soku z cytryny. Tradycyjną dekoracją są małe marchewki marcepanowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarcepanMarcepan
MarchewMarchew
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn