Ciasto Marchewkowe
Ciasto marchewkowe to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 8G białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Masło i mąka 9-calowa okrągła i 3-calowa głęboka patelnia na ciasto. Spód wyłożyć papierem do pieczenia. Odstawić.
Włożyć marchew do dużej miski i odstawić.
Umieść mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, przyprawy i sól w misce robota kuchennego i proces przez 5 sekund.
Dodaj tę mieszaninę do marchwi i wrzucić, aż będą dobrze pokryte mąką.
W misce robota połączyć cukier, brązowy cukier, jajka i jogurt.
Z procesorem nadal działa mżawka w oleju roślinnym.
Wlać tę mieszaninę do mieszaniny marchwi i mieszać, aż tylko połączone.
Wlać do przygotowanej patelni tortowej i piec na środkowej półce piekarnika przez 45 minut. Zmniejszyć ogień do 325 stopni F i piec przez kolejne 20 minut lub aż ciasto osiągnie 205 do 210 stopni F w środku.
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw ciasto do ostygnięcia 15 minut na patelni. Po 15 minutach przekręć ciasto na stojak i pozostaw ciasto do całkowitego ostygnięcia. Mróz z lukrem twarogowym po całkowitym ostygnięciu ciasta.
Serek śmietankowy 8 uncji
2 uncje niesolonego masła, temperatura pokojowa
1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
9 uncji cukru pudru, przesianego, ok. 2 szklanki
W misce miksera stojaka z uchwytem łopatkowym, połączyć Serek i masło na średnim tylko do wymieszania.
Dodać wanilię i ubić do połączenia. Z niską prędkością, dodaj cukier puder w 4 partiach i ubijaj, aż będzie gładka między każdym dodatkiem.
Umieść lukier w lodówce na 5 do 10 minut przed użyciem.