Ciasto Marchewkowe
Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soli, sody oczyszczonej, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Posmaruj i mąkę 10-calową patelnią lub rurką.
Mąkę przesiać razem z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną, solą i cynamonem.
W innej misce, połączyć cukier i olej i dokładnie wymieszać.
Dodać marchewkę i dobrze zmiksować.
Dodać jajka, 1 na raz, do mieszanki marchwi, bicie dobrze po każdym dodaniu. Złóż orzechy. Następnie stopniowo dodawać mieszaninę mąki, dobrze mieszając.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 1 godzinę, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić przed lukrem.
Gdy ciasto jest chłodne, wymieszać składniki lukier i mróz.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Joan Nathan ' s Jewish Holiday Cookbook by Joan Nathan Copyright (c) 2004 by Joan Nathan Published by Knopf.Książki Joan Nathan to między innymi the Jewish Holiday Kitchen, the Children ' s Jewish Holiday Kitchen i Jewish Cooking in America, które zdobyły nagrodę IACP Julia Child Award za najlepszą książkę kucharską roku w 1995 roku oraz Nagrodę Jamesa Bearda za najlepszą amerykańską książkę kucharską. Publikuje artykuły na temat międzynarodowej żywności etnicznej i specjalnych funkcji wakacyjnych w New York Times, Los Angeles Times Syndicate, Hadassah Magazine, Food & Wine i Food Arts. Mieszka w Waszyngtonie z mężem, Allanem Gersonem i ich trójką dzieci.