Ciasto Marchewkowe
Ciasto marchewkowe to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 196 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, marchew, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj jedną patelnię rurową 9 lub 10 cali.
Połączyć cukier, mąkę, sól, cynamon, soda, olej. Mikserem elektrycznym ubijaj jajka po kolei. Wymieszać z marchewką i orzechami włoskimi.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę 20 minut. Uwaga: to ciasto może być wykonane w dwóch 9-calowych patelniach do ciast warstwowych, po prostu zmień czas pieczenia na 40 minut.
Aby lukier: za pomocą elektrycznego miksera wymieszać Serek i śmietanę.
Dodać wanilię i cukier cukierniczy. Lukier można rozłożyć i jeszcze ciepłe ciasto.