Ciasto Marchewkowe
Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 231 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz marchew, brązowy cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, Ciasto Marchewkowe, oraz ciasto marchewkowe klon.
Instrukcje
Aby ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmarować 9 przez 13 cala patelni do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj mąkę, sól, sodę oczyszczoną, cynamon, brązowy cukier i cukier biały.
Ubić masło do mieszanki mąki, aż dobrze połączone i puszyste, o 4 protokół. Ubić jajka po kolei. Beat in vanilla. Wymieszać zmiażdżony ananas, marchew, i rodzynki, aż równomiernie rozłożone w cieście.
Wlać ciasto do natłuszczonej patelni do pieczenia (jest to trochę grube ciasto).
Piec przez 40 minut lub aż tester wyjdzie czysty.
Aby lukier: umieścić wszystkie składniki lukier w misce robota kuchennego. Zmiksować na gładką masę.
Rozłóż lukier na wierzchu ciasta.