Ciasto malinowo-Lemoniadowe wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gotowej skorupy krakersów graham, ubitej polewy, skondensowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Lemoniada Malinowa, Ciasto Malinowo-Lemoniadowe, oraz Lemoniada Malinowa.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki ubić w dużej misce, aż będą gładkie. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Wlać do skorupy; zamrozić 4 godziny lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Dekorować, w razie potrzeby.
4
Pink Lemonade Pie: Zastąp koncentrat różowej lemoniady koncentratem lemoniady i pomiń konfitury z malin. Przygotować się zgodnie z zaleceniami.