Ciasto Malinowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj odwrócone ciasto malinowe. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 66 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 440 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wystarczy mieszanka proszku do pieczenia, cukru, soli i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują Ciasto Malinowo-Mango Do Góry Nogami, Ciasto śliwkowo-malinowe do góry nogami, oraz Malinowe cytrynowe ciasta herbaciane do góry nogami.
Instrukcje
Wyłóż spód i boki 9-calowego. kwadratowa blacha do pieczenia z folią; płaszcz z sprayem do gotowania.
Umieść 1/2 szklanki malin na patelni; odstawić.
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajka. Dodaj sok z cytryny i wanilię, aż dobrze się połączą.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietanki na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Złóż Pozostałe maliny. Ostrożnie łyżką nad jagodami na patelni.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut.
Odwróć ciasto na półmisek do serwowania; ostrożnie usuń folię. Ochłodzić całkowicie. Pył z cukrem cukierniczym.