Ciasto Makaronowe

Ciasto makaronowe wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 728 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka jajek, makaron łokciowy, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera, oraz Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Ubić jajka i mleko razem.
Wlać połowę ugotowanego makaronu do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Makaron przykryć połową sera.
Pozostałe makarony wlać do naczynia do pieczenia pozostawiając trochę miejsca na górze. Przykryć pozostałym serem.
Miksturę jajeczną zalać makaronem.
Piec w rozgrzanym rozgrzanym naczyniu przez godzinę lub do momentu, aż włożony nóż wyjdzie czysty.