Ciasto maślane z jeżynami

Ciasto maślane z jeżynami
Ciasto maślane z jeżynami to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, soda oczyszczona, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto maślane z jeżynami i Beaumes-de-Venise, Ciasto maślane z jeżynami i Beaumes-de-venise, oraz Pomarańczowy tort Polenta z waniliowymi śliwkami i jeżynami i lodami maślanymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Masło 9-calową okrągłą patelnię ciasta i wyłożyć dno papierem do pieczenia. Posmaruj papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
3
W małej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce, za pomocą miksera, ubić masło z 2/3 szklanki cukru na średniej prędkości, aż puszyste, 3 protokół. Ubić w jajku i wanilii. Przy niskiej prędkości ubijaj maślankę i suche składniki w 3 naprzemiennych partiach, kończąc na suchych składnikach; nie przegotowuj. Delikatnie złóż ciasto aż do wymieszania, a następnie zeskrobaj na patelnię i wygładź wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Rozsypać 1 1/4 szklanki jeżyn na ciasto; lekko wcisnąć je w.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
5
Pozostałe 1 1/2 łyżki cukru posypać tortem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Piec około 30 minut, aż tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Przenieść ciasto do stojaka do ostygnięcia na 10 minut. Obróć ciasto i usuń papier. Obróć ciasto z prawej strony i ostudzić całkowicie.
8
Podawać z bitą śmietaną i więcej jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn