Ciasto maślane z jeżynami

Ciasto maślane z jeżynami
Ciasto maślane z jeżynami to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, soda oczyszczona, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto maślane z jeżynami i Beaumes-de-Venise, Ciasto maślane z jeżynami i Beaumes-de-venise, oraz Pomarańczowy tort Polenta z waniliowymi śliwkami i jeżynami i lodami maślanymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło 9-calową okrągłą patelnię ciasta i wyłożyć dno papierem do pieczenia. Posmaruj papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
3
W małej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce, za pomocą miksera, ubić masło z 2/3 szklanki cukru na średniej prędkości, aż puszyste, 3 protokół. Ubić w jajku i wanilii. Przy niskiej prędkości ubijaj maślankę i suche składniki w 3 naprzemiennych partiach, kończąc na suchych składnikach; nie przegotowuj. Delikatnie złóż ciasto aż do wymieszania, a następnie zeskrobaj na patelnię i wygładź wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Rozsypać 1 1/4 szklanki jeżyn na ciasto; lekko wcisnąć je w.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
5
Pozostałe 1 1/2 łyżki cukru posypać tortem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Piec około 30 minut, aż tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Przenieść ciasto do stojaka do ostygnięcia na 10 minut. Obróć ciasto i usuń papier. Obróć ciasto z prawej strony i ostudzić całkowicie.
8
Podawać z bitą śmietaną i więcej jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn