Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z lodami Pralinowymi. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką skrobię kukurydzianą, brązowy cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lody Pralinowe, Lody Pralinowe, oraz Lody Pralinowe.
Instrukcje
1
W ciężkim rondlu połącz brązowy cukier, śmietanę, 2 łyżki masła i skrobię kukurydzianą; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ciągle mieszając.
Dodaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu; dodaj pozostałą wanilię. W innej misce wymieszaj mąkę, okruchy krakersów, cukier, proszek do pieczenia i sól; stopniowo mieszaj do masy lodowej.
Ciasto lodowe w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "