Ten przepis służy 12 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sól kuchenną, mąkę tortową, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 40 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
1
Przygotuj Ciasto Szyfonowe
2
Warstwy: Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Lekko nasmaruj DNA z 4 jednorazowych patelni do ciast; dno linii papierem woskowym i lekko nasmaruj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
4
Mąkę, kolejne 2 składniki i 1 szklankę cukru ubić w misce wytrzymałego miksera elektrycznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
5
Ubij razem olej i 3 kolejne składniki; dodaj do mieszaniny mąki i ubijaj na średniej prędkości 1 do 2 minut lub do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Ubij białka ze średnią prędkością, aż do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
7
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubijać z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałe 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę. na raz, ubijając, aż powstaną sztywne szczyty i cukier się rozpuści. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białka jaja do mieszaniny mąki; delikatnie złożyć w pozostałej mieszaniny białka jaja. Podziel ciasto między przygotowane Patelnie, rozprowadzając za pomocą przesuniętej szpatułki. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Białka Jaj
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
8
Piec w temperaturze 325 przez 14 do 16 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; wyrzucić papier woskowy. Całkowicie fajne. Owinąć warstwy folią i zamrozić 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Papier Woskowany
10
Tymczasem przygotuj lody
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Lód
11
Warstwy: jednorazowe patelnie na ciasto Line 3 z plastikową folią, umożliwiające rozciąganie się na boki od 6 do 8 cali. W dużej misce wymieszać lody i cukierki. Podzielić mieszaninę między przygotowane patelnie (około 2 1/2 szklanki na patelnię), rozprzestrzeniając się w granicach 1/2 cala boków patelni. (Warstwy ciasta kurczą się trochę, gdy ostygną, więc pomaga to zapewnić, że warstwy lodów będą tej samej wielkości.) Przykryć folią i zamrozić 12 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Cukierki Sour Brite Octopus
Krem
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Cukierki Peachie-o
Patelnia
1
Zdejmij folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
2
Na talerzu wyłożyć 1 warstwę ciasta, na wierzchu 1 warstwę lodów. Powtórz z pozostałymi warstwami ciasta i lodów, kończąc tortem na wierzchu. Owinąć całe ciasto folią i zamrozić 12 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
3
Przygotuj lukier: ubij śmietanę i wanilię na średniej prędkości, aż się spieni. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. (Nie przegotować lub krem będzie ziarnisty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Lukier
Wanilia
Krem
4
Wyjąć ciasto z zamrażarki.
5
Wierzch i boki rozprowadzić lukrem z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Podawać natychmiast lub zamrażać do 12 godzin. Przechowywać w zamrażarce.