Ciasto Lodowe Bezowe Cytrynowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz bezową polewę, twarożek cytrynowy, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Kremowe Lody Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostaw lody w temperaturze pokojowej 5 minut lub tylko do momentu, aż będą wystarczająco miękkie, aby się rozprzestrzenić. Łyżka 1 pkt. lody w skórce waniliowej. Wierzch z 3/4 szklanki lemon curd; powtórzyć z pozostałym lodem i Lemon curd. Delikatnie obracaj lodami i twarogiem nożem lub małą szpatułką. Włóż wafle waniliowe wokół krawędzi ciasta. Przykryć i zamrozić 8 godzin.
Rozłóż Bezową polewę na cieście. W razie potrzeby, brązowy beza za pomocą palnika kuchennego, trzymając pochodnię 1 do 2 cali od ciasta i przesuwając pochodnię tam iz powrotem. (Jeśli nie masz latarki, rozgrzej brojlery z regałem piekarnika 8 cali od ciepła; broil 30 do 45 sekund lub do złotego.)
Podawać natychmiast lub przykryć luźno folią i zamrozić na 4 godziny lub do 1 tygodnia.