Ciasto kukurydziane z brązowym cukrem ze słodką polewą jogurtową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj brązowy cukier ciasto kukurydziane ze słodkim jogurtem polewa spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 645 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, olej canolan, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto z brązowym cukrem z masłem orzechowym i kruchą polewą, Ciasto kawowe z kruszonką i brązową glazurą cukrową, oraz Ciasto Kawowe Z Kruszonką I Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj patelnię o standardowym rozmiarze za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
W dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
W małej misce, ubij razem 1 szklankę jogurtu, brązowy cukier, olej, jajka i sok pomarańczowy, aż do całkowitego połączenia. Wymieszać mokre składniki do suchego tylko do momentu włączenia.
Wlać do przygotowanej patelni i piec, aż będzie dmuchany i złoty i tester umieszczony w środku wychodzi czysty, 35 do 40 minut.
Wyjmij z piekarnika, a gdy jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, Odwróć na stojak chłodzący z drutu. Ostudzić całkowicie przed krojeniem.
Do polewy wymieszać pozostałą 1 szklankę jogurtu, skórkę pomarańczową i cukier puder. Ciasto pokroić w plasterki i podawać z polewą jogurtową.