Ciasto Kremowo-Serowo-Bourbon-Orzechowe

Ciasto Kremowo-Serowo-Bourbon-Orzechowe
Ciasto kremowo-Bourbon-Pecan Funt jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 705 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Serem Śmietankowym Mardi Gras Z Bourbonem I Orzechami Pekan, Ciasto Śmietankowo-Kokosowo-Orzechowe, oraz Bourbon Pecan Pound Cake.

Instrukcje

1
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając tylko do momentu, gdy żółte żółtko zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3
Mąkę i sól przesiać, dodać do masy na przemian z bourbonem, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat ciasto z niską prędkością tylko do mieszania po każdym dodatku. Wymieszać wanilią i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Wlać ciasto do nasmarowanej i posypanej mąką 12-szklankowej patelni z rurką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 30 minut do 1 godziny i 35 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Twarogowo-kokosowo-orzechowe ciasto funtowe: Zastąp 1 szklankę posiekanych tostów pekan i 1/2 szklanki rozdrobnionego kokosa na 1 1/2 szklanki posiekanych tostów pekan. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn