Ciasto Kremowo-Serowo-Bourbon-Orzechowe
Ciasto kremowo-Bourbon-Pecan Funt jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 705 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Serem Śmietankowym Mardi Gras Z Bourbonem I Orzechami Pekan, Ciasto Śmietankowo-Kokosowo-Orzechowe, oraz Bourbon Pecan Pound Cake.
Instrukcje
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając tylko do momentu, gdy żółte żółtko zniknie.
Mąkę i sól przesiać, dodać do masy na przemian z bourbonem, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat ciasto z niską prędkością tylko do mieszania po każdym dodatku. Wymieszać wanilią i orzechami pekan.
Wlać ciasto do nasmarowanej i posypanej mąką 12-szklankowej patelni z rurką.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 30 minut do 1 godziny i 35 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Twarogowo-kokosowo-orzechowe ciasto funtowe: Zastąp 1 szklankę posiekanych tostów pekan i 1/2 szklanki rozdrobnionego kokosa na 1 1/2 szklanki posiekanych tostów pekan. Postępuj zgodnie z przepisem.