Ciasto Kokosowo-Rumowe
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 577 kalorii, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, jajka plus 3 żółtka, dobrze wymieszany krem kokosowy, taki jak coco lópez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, oraz Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Lekko maślana patelnia i dół linii z okrągłym pergaminem. Pergamin lekko posmarowany masłem, następnie mąka.
Ubić razem mąkę (1 1/4 szklanki), proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce ubić całe jajka, żółtka, cukier i wanilię. Stopniowo ubijaj mieszankę mąki do połączenia, a następnie ubijaj masło do połączenia.
Wlać do patelni tortowej i patelni rap na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Piec, aż złoty kolor i ciasto zaczyna się odciągać od strony patelni, o 45 protokół. Schłodzić w patelni na stelażu 10 minut. (Pozostawić piekarnik włączony.) Odwrócić ciasto na stojaku (wyrzucić pergamin) i ostudzić 10 minut więcej. Obficie umyj wierzch i bok ciepłego ciasta kremem kokosowym, pozwalając mu zanurzyć się przed szczotkowaniem. Całkowicie fajne.
Najdelikatniejsze oko kokosa przebić małym śrubokrętem, następnie odcedzić i wyrzucić płyn.
Piec kokosowy na płytkiej patelni do pieczenia 15 minut. (Pozostawić piekarnik włączony.) Rozbij skorupę młotkiem, a następnie wyciągnij ciało z skorupy śrubokrętem.
Cienko ogolić tyle kokosa z krajalnicą do środka 2 szklanki i wrzucić cukierników cukru, a następnie rozprowadzić w 1 warstwę na blasze do pieczenia.
Piec do wyschnięcia, ale nie Złoty (niektóre wskazówki mogą Kolor), 5 do 10 minut. (Ogolić i upiec pozostały kokosowy z większą ilością cukru cukierniczego do podania na boku, lub zamrozić do innego użycia.) Cool coconut całkowicie. (Będzie chrupiący, gdy ostygnie.)
Ubić razem twarożek, śmietanę kokosową, rum, waniliową i 2 łyżki śmietany mikserem elektrycznym, aż będzie gładka, a następnie ubić cukier. Lukier powinien być gładki i lekko ciekły; w razie potrzeby wymieszać pozostałą łyżkę śmietany.
Gładka polewa na wierzchu schłodzonego ciasta, pozwalając niektórym kapać z boku, a następnie wierzch z kawałkami kokosa.
Ciasto można upiec 1 dzień wcześniej i nasączyć kremem kokosowym, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej. Ciasto można schłodzić 2 godziny wcześniej. Plastry kokosowe można wykonać 1 dzień wcześniej i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.