Ciasto kokosowo-przyprawowe jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka orzechów pekan, ekstraktu z pomarańczy, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Przyprawami Kokosowymi, Ciasto Przyprawowe Kokosowo-Rabarbarowe, oraz Cranberry Oat Spice Cake with Coconut, Chocolate, and Pecans.
Instrukcje
1
Masło ubić na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Połączyć maślankę z sokiem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Maślanka
4
Mąkę połączyć z 6 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką maślaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Masło
Mąka Uniwersalna
5
Mieszaj z małą prędkością po każdym dodaniu, aż do wymieszania. Wymieszać pekany i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
6
Wlać ciasto do 3 smarowane i mąki 9" okrągłe cakepans.
7
Piec w temperaturze 350 przez 25 do 28 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; usunąć warstwy z patelni i ostudzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Rozłóż siedmiominutowy lukier między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta.