Ciasto Kokosowo-Makaronowe
Ciasto kokosowo-makaronowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz sól, kokos, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Kokosowo-Makaronowe, Makaron Kokosowo-Żurawinowy, oraz Masło Makaron Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Ułożyć orzechy pekan na dnie skorupki ciasta.
Połącz roztopione masło, kokos, sól, wodę, mąkę, cukier i lekko ubite jajka.
Wlać nadzienie na pekan w skorupce.
Piec przez 45 minut, lub do złotego koloru. Schłodzić przed podaniem.