Ciasto Kokosowo-Makaronowe

Ciasto Kokosowo-Makaronowe
Ciasto kokosowo-makaronowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz sól, kokos, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Kokosowo-Makaronowe, Makaron Kokosowo-Żurawinowy, oraz Masło Makaron Kokosowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułożyć orzechy pekan na dnie skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Połącz roztopione masło, kokos, sól, wodę, mąkę, cukier i lekko ubite jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
4
Wlać nadzienie na pekan w skorupce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec przez 45 minut, lub do złotego koloru. Schłodzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn