Ciasto kokosowo-cytrynowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta kokosowego i cytrynowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Udaj się do sklepu i zbierz sól, krem z kamienia nazębnego, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Ciasto z mąki kokosowej z twarogiem cytrynowym, truskawkami i śmietaną (bez ziarna, Paleo, Primal) , oraz Batoniki Kokosowe Lemon Curd dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast.
Przygotować i upiec ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Niech ciasta ostygną w patelniach przez 10 minut, a następnie odwróć je na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygły.
W żaroodpornej misce na górze podwójnego kotła, mając pewność, że dno miski nie dotyka wody, dodaj cukier, białka jaj, śmietanę z kamienia nazębnego, sól i wodę. Ubić mikserem elektrycznym przez 1 minutę.
Wyjmij miskę z ognia i kontynuuj bicie, na dużej prędkości, przez 7 minut.
W małym rondlu podgrzej delikatnie twaróg cytrynowy na średnim ogniu lub podgrzej go w mikrofalówce przez 20 sekund na średniej mocy, aby zmiękczyć. Wymieszać ze skórką cytrynową.
Pokrój każdą warstwę ciasta na pół poziomo. Każdą warstwę zamrozić warstwą twarogu, lukru i kokosa. Wierzch z kolejną warstwą ciasta i lukier, i powtórzyć ze wszystkimi warstwami. Wierzch i boki ciasta zamrozić i przykryć kokosem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce. Gdy będzie gotowy do podania, wyjąć ciasto z lodówki i pokroić. Ciasto będzie przechowywać w lodówce przez 3 do 5 dni.