Ciasto kokosowo-brzoskwiniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. Mieszanka cukru, proszku do pieczenia, śmietany kokosowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Brzoskwiniowe, Ciasto Brzoskwiniowe Jeżyna, oraz Amaretto Namoczone Ciasto Brzoskwiniowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka dwie patelnie o średnicy 9 cali z wysokimi bokami o wysokości 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W małej misce ubić maślankę i śmietanę. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło w dużej misce, aż puszyste. Stopniowo ubić w cukrze. Ubić w śmietanie kokosowej, żółtkach i wanilii. Ubić suche składniki w 3 dodatkach, na przemian z mieszaniną maślanki w 2 dodatkach. Białka ubić w innej dużej misce, aż będą sztywne, ale nie suche. Wchodzisz na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Kokosowy
Maślanka
Białka Jaj
Kwaśna śmietana
żółtko Jaja
Wanilia
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
5
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 45 minut. Fajne ciasta w patelniach na stojaku 10 minut. Obróć ciasta na stojak; całkowicie ostudzić. Utrzymuj temperaturę pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Rozłóż płatki kokosowe na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Piec do lekko tosty, mieszając raz, o 14 protokół. Super. (Ciasta i kokos można zrobić 1 dzień wcześniej. Przykryć oddzielnie folią i odstawić w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Piekarnik
1
Konfitury wymieszać w małym rondlu na średnim ogniu do rozpuszczenia. Lekko schłodzić. Wrzucić brzoskwinie, cukier, i sok z cytryny w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Przetwory
Brzoskwinia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać konfitury i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
1
Ubić pierwsze 3 składniki w dużej misce, aż uformują się szczyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić nadzienie brzoskwiniowe z nadmiaru soków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
3
Pokrój ciasta poziomo na pół.
4
Ułożyć 1 warstwę ciasta, pokroić bokiem do góry, na talerzu. Wierzch z 1/3 nadzienia brzoskwiniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
5
Rozłóż 1 szklankę lukier nad nadzieniem. Powtórz warstwę jeszcze 2 razy, następnie wierzch z ostatnią warstwą ciasta, odetnij bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Wierzch i boki ciasta rozłożyć pozostałym lukrem. Ciasto przykryć całkowicie tostem kokosowym. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 1 dnia. Wachlarzuj plastry brzoskwini na środku ciasta przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Kokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Brzoskwinia
7
* Krem kokosowy jest dostępny w sekcji alkoholowej większości supermarketów.