Ciasto Kokosowo-Brzoskwiniowe

Ciasto Kokosowo-Brzoskwiniowe
Ciasto kokosowo-brzoskwiniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. Mieszanka cukru, proszku do pieczenia, śmietany kokosowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Brzoskwiniowe, Ciasto Brzoskwiniowe Jeżyna, oraz Amaretto Namoczone Ciasto Brzoskwiniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka dwie patelnie o średnicy 9 cali z wysokimi bokami o wysokości 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W małej misce ubić maślankę i śmietanę. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło w dużej misce, aż puszyste. Stopniowo ubić w cukrze. Ubić w śmietanie kokosowej, żółtkach i wanilii. Ubić suche składniki w 3 dodatkach, na przemian z mieszaniną maślanki w 2 dodatkach. Białka ubić w innej dużej misce, aż będą sztywne, ale nie suche. Wchodzisz na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
5
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 45 minut. Fajne ciasta w patelniach na stojaku 10 minut. Obróć ciasta na stojak; całkowicie ostudzić. Utrzymuj temperaturę pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozłóż płatki kokosowe na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec do lekko tosty, mieszając raz, o 14 protokół. Super. (Ciasta i kokos można zrobić 1 dzień wcześniej. Przykryć oddzielnie folią i odstawić w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
1
Konfitury wymieszać w małym rondlu na średnim ogniu do rozpuszczenia. Lekko schłodzić. Wrzucić brzoskwinie, cukier, i sok z cytryny w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PrzetworyPrzetwory
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać konfitury i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
1
Ubić pierwsze 3 składniki w dużej misce, aż uformują się szczyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić nadzienie brzoskwiniowe z nadmiaru soków.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3
Pokrój ciasta poziomo na pół.
4
Ułożyć 1 warstwę ciasta, pokroić bokiem do góry, na talerzu. Wierzch z 1/3 nadzienia brzoskwiniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
5
Rozłóż 1 szklankę lukier nad nadzieniem. Powtórz warstwę jeszcze 2 razy, następnie wierzch z ostatnią warstwą ciasta, odetnij bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Wierzch i boki ciasta rozłożyć pozostałym lukrem. Ciasto przykryć całkowicie tostem kokosowym. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 1 dnia. Wachlarzuj plastry brzoskwini na środku ciasta przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
BrzoskwiniaBrzoskwinia
7
* Krem kokosowy jest dostępny w sekcji alkoholowej większości supermarketów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
AlkoholAlkohol
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn