Ciasto Kokosowo-Ananasowe Do Góry Nogami
Ciasto kokosowo-ananasowe do góry nogami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny deser. Jedna porcja zawiera 635 kalorii, 16G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka jaj, vanillan ekstrakt, olej kokosowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Ananasowo-Kokosowe Do Góry Nogami, Ananasowo-Kokosowe Ciasto Warstwowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Ananasowo-Kokosowo-Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita.
Mąkę kokosową, mąkę migdałową i nierafinowaną sól morską ubić razem. Ubij w mleku kokosowym, 3/4 szklanki miodu, jajkach i wanilii i nadal ubijaj je razem, aż nie pozostaną grudki.Roztopić olej kokosowy w 12-calowej żeliwnej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu.
Ubić w pozostałej 1/4 szklanki miodu. Gdy miód i olej kokosowy piany i bańki, delikatnie zorganizować ananasa na patelni.
Umieść suszone wiśnie na środku każdego pierścienia ananasa i wokół pierścieni ananasa. Wyłączyć ogień, wlać ciasto i piec przez czterdzieści pięć minut do jednej godziny w piekarniku nagrzanym do 350 Stopni Fahrenheita lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.Pozostawić ciasto do ostygnięcia na około pięć do dziesięciu minut przed odwróceniem na talerzu i serwowania.