Ciasto Kokosowe Z Cukinią
Ciasto kokosowe z cukinią to Wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz soda oczyszczona, masło, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis od Allrecipes ma 20 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasto z cukinią z lukrem kokosowym, Bezglutenowe Ciasto Czekoladowo-Kokosowe Z Cukinią, oraz Ciasto pomarańczowo-marchewkowe z cukinią z lukrem kokosowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Smar 2 patelnie do pieczenia 9x13 cali.
Ubić jajka, cukier biały i olej roślinny razem, aż dobrze wymieszane.
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól do mieszaniny jaj, aż ciasto zostanie po prostu wymieszane.
Złożyć cukinię, 1 1/2 szklanki kokosowe i 1 1/2 szklanki czarne orzechy włoskie do ciasta, aż równomiernie rozłożone.
Podziel ciasto równomiernie między przygotowane patelnie do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 30 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem, aby całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Beat twarogu i masła w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy w mieszankę twarożku, aż lukier będzie lekki i puszysty.
Fold 1 szklanka kokosa, 1/2 szklanki czarnych orzechów włoskich, rodzynki, i ekstrakt waniliowy do lukier twarogowy.
Rozłóż lukier serowy na całkowicie schłodzonych ciastach.