Ciasto Kokosowe Z Białej Czekolady

Ciasto Kokosowe Z Białej Czekolady
Biała czekolada ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 474 kalorie, 4G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 352 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, mleko kokosowe, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych), Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 9-calowe naczynie szklane z głębokim naczyniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól razem w 2-ćwiartkowym, ciężkim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Ubij w 1 szklance śmietany i ½ szklanki mleka kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Żółtka ubijać pojedynczo, aż będą gładkie.Ustawić rondel na średnim ogniu. Mieszaj lub ubijaj stale, upewniając się, że sięgasz do narożników patelni, ponieważ mieszanina gęstnieje i dochodzi do wrzenia – ten krok łatwiej jest zrobić trzepaczką niż łyżką, więc używam obu narzędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjmij patelnię z ognia i bardzo dobrze ubijaj mieszaninę, a następnie Przywróć patelnię do ognia. Dusić mieszaninę, stale ubijając, przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjmij krem z ognia i wymieszaj z białą czekoladą i wanilią. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Mieszanka będzie bardzo gęsta i lekko (bardzo!) oleisty wygląd.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
6
Przenieść mieszaninę do dużej miski metalowej (użyłem miski miksera stojącego), naciśnij kawałek folii (użyłem pergaminu) na górze i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.Gdy krem jest zimny, ubij go mikserem elektrycznym na dużej prędkości1 minutę, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodaj pozostałą 1 szklankę ciężkiej śmietany i ubijaj na dużej prędkości, aż mieszanina będzie gęsta i puszysta jak bita śmietana. Wchodzisz w 1 filiżankę tosty Kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8
Wlać do przygotowanej Skórki. W tym momencie możesz chcieć zrobić polewę z bitą śmietaną. Przepis Lory Brody nie miał, ale ubijałam 1 szklankę ciężkiej śmietany i dodałam trochę cukru i wanilii, a potem obsypałam brzegami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
9
Posypać góry z pozostałych 1/4 szklanki tosty Kokosowe. Ciasto przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do podania.* Do grzania kokosa w piekarniku, rozłóż go na płytkiej, obramowanej blasze do pieczenia i umieść w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F na 10-15 minut, mieszając 1 do 2 razy. Zwykle tosty to aż niektóre z kokosa jest złoty, następnie wymieszać to wszystko razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn