Ciasto Kokosowe Wypełnione Cytryną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta kokosowego wypełnionego cytryną. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 496 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odebrać betty ciasto mix, cukier puder, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Kokosowe Z Cytryną, Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, oraz Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-AKA: migdałowy tort radości! # BundtaMonth.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko 8-lub 9-calowej okrągłej patelni sprayem do gotowania (bez mąki).
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 41 do 46 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku chłodzącym 10 minut. Uruchom nóż po stronie patelni, aby poluzować ciasto; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, ubić cukier puder i 1/4 szklanki masła z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości. Wymieszaj ekstrakt kokosowy i 1 łyżkę mleka. Stopniowo ubijaj wystarczającą ilość mleka, 1 łyżeczkę na raz, aż lukier będzie gładki i nadaje się do smarowania.
Podziel ciasto poziomo, aby 2 warstwy. Na ściętej stronie dolnej warstwy rozprowadzić twaróg cytrynowy; na wierzch 1/2 szklanki kokosa. Przykryć wierzchnią warstwą. Wierzch i strona ciasta z lukrem.
Na wierzch ciasta posypać kokosem. Przechowywać w lodówce luźno pokryte.