Ciasto kokosowe IV
Coconut Cake IV może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 485 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 85 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, masło, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego, oraz Ciasto kokosowo - waniliowe z lukrem kokosowo-bezowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj i mąka 10-calową patelnię z rurką.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać i odstawić.
Ubij masło i cukier mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będą lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Dodać jajka w temperaturze pokojowej po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się w mieszaninę masła przed dodaniem następnego.
Wymieszać z ekstraktem kokosowym.
Wlać mieszankę mąki na przemian z maślanką, mieszając do momentu włączenia. Złożyć w kokosie, mieszając tylko tyle, aby równomiernie połączyć.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.