Ciasto Kokosowe Bezglutenowe

Ciasto Kokosowe Bezglutenowe
Bezglutenowe ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 648 kalorii, 11g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.57 za porcję. Jeśli masz mąkę migdałową, jajka, złoty rum i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort trójwarstwowy (surowy, bezglutenowy, wegański, sojowy, niskosłodzony), Bardzo Jagodowe Ciasto Warstwowe-Bezglutenowe, oraz Bezglutenowe Ciasto Waniliowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób lukier
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
2
Schłodzić miskę miksera stojącego i mocowania trzepaczki lub dużą metalową miskę i ubijaki przez co najmniej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W małym rondlu na umiarkowanym ogniu, doprowadzić 1 szklankę śmietany na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Przełożyć białą czekoladę do średniej żaroodpornej miski, zalać gorącą śmietaną i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ubić rumem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ostudzić w temperaturze pokojowej, aż lekko zgęstnieje, około 1 godziny.
7
W schłodzonej misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubić pozostałe 2 szklanki śmietany z umiarkowanie dużą prędkością, aż trzepaczka pozostawia ślady, ale śmietana nie trzyma miękkich szczytów, 6 do 8 minut. Wyłączyć mikser, następnie dodać mieszaninę białej czekolady i ubić tylko do sztywnych szczytów zaczynają tworzyć, o 5 minut. (Nie przegotuj, bo krem się zsiadnie.) Przechowywać w lodówce do firmy, około 3 godzin. (Lukier może być wykonany z przodu i schłodzony, pokryty, do 8 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
LukierLukier
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podczas gdy lukier chłodzi, zrobić ciasto
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
9
Rozgrzej piekarnik do 177°. dno linii ciasta patelnie z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
W dużej misce, ubić razem mąki migdałowe i Kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubić żółtka z dużą prędkością, aż będą bladożółte i puszyste, 2 do 3 minut. Zmniejszyć prędkość do umiarkowanie niskiej i ubić w rumie i wszystko, ale 1 łyżka cukru cukierniczego. Zeskrobać miskę, a następnie zwiększyć prędkość do wysokiej i bić aż blady i gruby, o 1 minutę. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo dodawaj mieszankę mąki migdałowej i kokosowej, skrobając miskę i składając ręcznie w ostatniej z mąki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
żółtko Jajażółtko Jaja
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
W czystej suchej misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubijaj białka na umiarkowanej prędkości, aż będą bardzo spienione, około 1 minuty. Ubij śmietanę z kamienia nazębnego, soli i pozostałej 1 łyżki cukru cukierniczego. Zwiększ prędkość do umiarkowanie wysokiej i ubijaj, aż białe utrzymają sztywne szczyty, około 2 minut. Złóż 1 szklankę ubitych białek do mieszaniny żółtkowej, aby rozjaśnić, a następnie delikatnie złóż pozostałe białka. Podzielić ciasto między Patelnie, wygładzanie blaty, i piec, aż warstwy są złocisto brązowy i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, 20 do 25 protokół. Odwrócić patelnie na stojaki z drutu i ostudzić całkowicie, co najmniej 1 godzinę. Uruchom nóż wokół warstw ciasta poluzować, odwrócić na stojaku, i odkleić pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
SólSól
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Złóż ciasto
14
Ciasto warstwowe, za pomocą 1 szklanki lukier między każdą warstwą, a następnie mróz góry i boki z pozostałym lukrem. Na lukier naciśnij płatki kokosowe. Przechowywać w lodówce, aż lukier jest firma, co najmniej 3 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
LukierLukier
1
Aby utrzymać płytkę w czystości podczas lukier ciasto, tuck 4 (3-cal szerokości) paski pergaminu pod krawędzią ciasta. Zdejmij pergamin tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn