Ciasto klonowe z lukrem syrop klonowy

Ciasto klonowe z lukrem syrop klonowy
Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mąkę uniwersalną, masło, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tajny Składnik (Syrop Klonowy) : Klonowe Żeberka, 10 rzeczy, których prawdopodobnie nie wiedziałeś o robieniu syropu klonowego (: klonowe paszteciki z kiełbasą), oraz Tajny Składnik (Syrop Klonowy): Tłuczone Słodkie Ziemniaki Klonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w środku piekarnika i rozgrzej do 163°. masło dwie patelnie o średnicy 8 cali z 2-calowymi bokami.Dno garnków z pergaminem; pergamin maślany. Garnki pyłu z mąką; nadmiar tapout. Przesiać 3 szklanki mąki, proszek do pieczenia i sól do średniej miski. Za pomocą electricmixer, beat masło i skracanie w largebowl aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj syrupand klon beat do gładkiej, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
3
Dodawać żółtka i 1 jajko na raz, ubijając dobrze wymieszane po każdym dodaniu. Mieszanka mąki ubitej w 3 dodatkach naprzemienniez mlekiem w 2 dodatkach. Złożyć orzechy włoskie.Dziel ciasto równo między patelniami (około 3 1/2 szklanek dla każdej); gładkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
JajkoJajko
4
Piec ciasta, aż tester włożony docentrum wychodzi czysty, 50 do 55 minut.Fajne ciasta w patelniach na stojakach 20 minut. Runmall nóż wokół boków ciasta poluzować.Odwróć ciasta na stojaki; Usuń pergamin.Fajne ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
1
Cukier puder przesiać do miski. Za pomocą miksera elektrycznego, beatcream ser i masło w dużej misce untilsmooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać cukier puder i maplesyrup i ubić tylko do gładkiej (nie podlewać lub lukier może stać się zbyt miękki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
3
Używając ząbkowanego noża, przycinaj kopułę każdej warstwy ciasta, tworząc płaską powierzchnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
4
Umieść 1 warstwę ciasta, przycięte bokiem do góry, naplater. Łyżka 1 szklanka lukier w dollops overtop warstwy ciasta; rozprowadzić równomiernie do krawędzi.Wierzch drugą warstwą ciasta, przycięte z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Rozłóż pozostałą lukier równona wierzchu i boków ciasta. Ułóż walnuthalves wokół górnej krawędzi ciasta. DO AHEAD: można dokonać do 1 dnia do przodu. Cover with cake dome and chill. Doprowadzić do pokojutemperatura przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Ciasto pokroić w kliny i podawać.
7
W porcji: 816,6 kcal kalorii,
8
1% kalorii z tłuszczu, 38,2 g tłuszczu,
9
8 g tłuszczów nasyconych,
10
1 mg cholesterolu,
11
7 g węglowodanów,
12
2 g cukrów ogółem,
13
2 g węglowodanów netto,
14
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn