Ciasto Kawowe Z Serem Śmietankowym

Ciasto Kawowe Z Serem Śmietankowym
Need a wegetariański posiłek poranny? Ciasto z serem śmietankowym może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajko, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto Kawowe Z Serem Śmietankowym, Ciasto Kawowe Z Serem Śmietankowym (Lekkie), oraz Ciasto Cynamonowe Z Kremem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć drożdże i wodę w małej misce i odstawić, aż zacznie się spieniać.W międzyczasie, umieścić śmietanę, masło, jajko, sól i cukier w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Dodać mąkę i mieszaninę drożdży i wymieszać, aby uzyskać miękkie ciasto. Przykryć folią i schłodzić ciasto przez około 8 godzin.Rozwałkuj ciasto (prawdopodobnie nie będzie wyglądało na to, że znacznie wzrosło) i podziel je na dwie części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
PunchPunch
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Zwiń każdą część w prostokąt o wymiarach 12 x 8 cali i rozłóż każdy prostokąt wzdłuż z połową nadzienia z twarogiem, pozostawiając 1-calową ramkę wokół krawędzi. Ostrożnie zwinąć, zaczynając od długiego boku; naciśnij szew i złóż końce pod uszczelnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Miejsce, szew stronie w dół, na pergaminie wyłożone lub smarowane blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Wytnij 6 równo rozmieszczonych "X" s na górze każdego bochenka; przykryj (polecam luźno, jeśli w ogóle) i odstaw w ciepłe miejsce (85°), wolne od przeciągów, około 1 godziny lub do podwojenia luzem.
6
Piec w temperaturze 375° przez około 20 minut lub aż zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Wszystkie składniki lukru wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
2
Włóż lukier do worka z zamrażarką lub torbą na ciasto. Gdy bochenki są chłodne, odciąć koniec lukier worek i skropić go przez bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
3
Zaczynamy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn