Kwaśna śmietana rabarbar kawa ciasto może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 15. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. 143 osób próbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilanu, sodę oczyszczoną, rabarbar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Kawowe Z Kwaśną Śmietaną Rabarbar, Ciasto Rabarbarowo-śmietankowe z orzechowym Streuselem, oraz Ciasto Kawowe Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia ubić w misce. Ubij masło i brązowy cukier mikserem elektrycznym w oddzielnej dużej misce, aż będzie gładka, i wymieszaj śmietanę, jajko i ekstrakt waniliowy, dobrze mieszając. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny śmietany tylko do włączenia; wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.