Ciasto Kawowe Brzoskwiniowo-Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj ciasto kawowe z brzoskwiniami i migdałami. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka jaj lub, cukier, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Kawowe Brzoskwiniowo-Migdałowe, Migdałowo-Brzoskwiniowy Składany Tort Kawowy, oraz Ciasto kawowe brzoskwiniowo-jagodowe migdałowe z polewą cynamonową.
Instrukcje
Patelnia okrągła, 8x1 1/2 cala, z natryskiem do gotowania.
Wymieszać mleko, jajko, olej i ekstrakt migdałowy w dużej misce, aż będzie gładka. Mieszać w Bisquick i cukru, aż Bisquick jest zwilżony (ciasto będzie grudkowaty).
Rozłóż ciasto na patelni.
Wymieszaj brzoskwinie i jogurt; łyżka na ciasto. Lekko obracaj nożem.
Posypać brązowym cukrem i migdałami.
Piec 25 do 30 minut lub do wykałaczki włożonej do ciasta w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Podawać na ciepło lub chłodno. Przechowywać w lodówce.