Ciasto Kawowe Brzoskwiniowe
Brzoskwiniowe ciasto kawowe może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok pomarańczowy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasto Kawowe Brzoskwiniowe, Ciasto Kawowe Brzoskwiniowe, oraz Ciasto Kawowe Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię do pieczenia 8x8 cali.
W rondlu na małym ogniu wymieszaj brzoskwinie, brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i 3 łyżki oleju roślinnego. Gotować i mieszać, aż cukier stopi się i mieszaninę lekko zgęstnieje.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i skórkę z cytryny. Wymieszaj jajka, wanilię, 1/2 szklanki oleju i sok pomarańczowy.
Wymieszać na gładką masę.
Wlać 1/2 ciasta do przygotowanej patelni.
Warstwę z 1/2 mieszanki brzoskwini, następnie z pozostałym cieście. Top pozostałą mieszaniną brzoskwini.
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.