Ciasto Karmelowo-Orzechowe
Ciasto karmelowo-orzechowe może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1120 kalorii, 15g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi kruchą kruszonką i karmelowym masłem szwajcarskim, oraz Ciasto Karmelowo-Orzechowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. jajka ubić lekko widelcem w misce do mieszania.
Dodać cukier, mieszając do rozpuszczenia. Wymieszać z polewą i masłem; dobrze wymieszać. Wymieszać połówki orzechów pekan.
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 45 minut lub aż nóż włożony poza środek wyjdzie czysty. Dokładnie schłodzić na stojaku przed podaniem. Przykryć; schłodzić do przechowywania.