Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Z Kruszonką

Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Z Kruszonką
Ciasto karmelowo-jabłkowe Crumble wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten deser ma 407 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką jabłka, ścinane migdały, zmielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Halloween. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Karmelowo-jabłkowa kruszonka, Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Z Kruszonką, oraz Solona Karmelowa Kruszonka Jabłkowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby zrobić polewę, połącz owies, 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki mąki, śliwkowe migdały i 1/4 łyżeczki cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
3
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grube okruchy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4
Rozwałkuj ciasto na ciasto w kółko i przenieś je na 9-calowy talerz ciasta. Przyciąć ciasto i zagniatać krawędź. Wrzucić jabłka z sokiem z cytryny w misce, aby zapobiec brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Połączyć 1 łyżka mąki, 1/2 szklanki brązowego cukru, i 2 łyżeczki cynamonu; wrzucić z jabłkami do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6
Skropić 1/4 szklanki sosu karmelowego na dnie skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
Dodać mieszankę przyprawionych jabłek; skropić pozostałą 1/4 szklanki sosu karmelowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Posypać kruszonkę równomiernie na jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
9
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku przez 50-60 minut lub do momentu, gdy jabłka zmiękną i skórka będzie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn