Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami

Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami
Ciasto karmelowo-jabłkowe do góry nogami to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, mielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami, Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokryć 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Mżawka karmel na dnie patelni. (Karmel nie pokryje całkowicie dna patelni.) Ułóż plasterki jabłka na Karmelu, lekko nakładając plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Mąkę, cukier, kiełki pszenicy, cynamon i sól połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połączyć maślankę i sodę oczyszczoną w średniej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z sosem jabłkowym i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
MaślankaMaślanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki; mieszać tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Wlać ciasto na plastry jabłka w przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Umieść talerz do góry nogami na torcie; Odwróć na talerz.
11
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn