Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami
Ciasto karmelowo-jabłkowe do góry nogami to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, mielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami, Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryć 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania.
Mżawka karmel na dnie patelni. (Karmel nie pokryje całkowicie dna patelni.) Ułóż plasterki jabłka na Karmelu, lekko nakładając plasterki.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, kiełki pszenicy, cynamon i sól połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Połączyć maślankę i sodę oczyszczoną w średniej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z sosem jabłkowym i pozostałymi składnikami.
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki; mieszać tylko do wymieszania.
Wlać ciasto na plastry jabłka w przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu.
Umieść talerz do góry nogami na torcie; Odwróć na talerz.