Ciasto kardamonowe z pieczonymi owocami późnego lata
Ciasto kardamonowe z pieczonym późnym latem owocem to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mąkę, śliwki, grand marnier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Późne Lato Balsamiczne Pieczone Omlety Warzywne, Późne letnie Risotto z pieczonymi pomidorami, kukurydzą i figami, oraz Ciasto Polenta z późnymi letnimi jagodami.
Deser w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.