Ten wegetariański przepis służy 40 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jeśli masz mąkę, olej canolan, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową, Ciasto Czekoladowe Mocha Z Kruszonką Kakaową, oraz Weight Watchers Friendly Coconut Hot Cocoa z okazji Narodowego Dnia kakao dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w wiosło połączyć mąkę, cukier, mąkę migdałową, kakao w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Migdałowa
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Mikser Ręczny
Blacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
Dodać masło i ubijać ze średnią prędkością, aż suche składniki będą równomiernie nawilżone. Naciśnij mieszaninę do 1/2-calowych grudek i przechowywać w lodówce, aż firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Rozłóż grudki na blasze i piecz przez około 15 minut, aż będą pachnące i jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
4
Ochłoń. Wytrzyj miskę miksera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
5
Masło i mąka dwie patelnie bochenkowe o wymiarach 9 na 5 cali. W średniej misce ubić mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. W misce miksera połącz cukier z jajkami, olejem, crme frache, imbirem i nasionami wanilii i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj suche składniki z małą prędkością, od czasu do czasu skrobając bok miski. Beat w marchewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kakao W Proszku
Cynamon
Marchew
Wanilia
Masło
Imbir
Mąka Uniwersalna
Nasiona
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
6
Zeskrobać ciasto na Patelnie i top z kruszonką.
7
Piec w środku piekarnika przez 1 godzinę i 30 minut, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta; przez ostatnie 30 minut pieczenia placki luźno przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
Folia Aluminiowa
8
Przenieść patelnie do stojaka i ostudzić przez 1 godzinę.
9
Lekko owinąć wierzch każdego ciasta w arkusz folii, aby zapobiec rozkładaniu się kruszonki. Top z stelażem i odwrócić ciasta; usunąć Patelnie. Przekręć ciasta z prawej strony i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.