Ciasto Jagodowo-Cytrusowe
Ten przepis służy 12 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jagód, skórki pomarańczowej, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jagodowo-Cytrusowe Mini Bochenki, Cytrusowe naleśniki Ricotta z kompot jagodowy, oraz Świeże Jagodowe Cytrusowe Pełnoziarniste Gofry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mix ciasto, jajka, sok pomarańczowy i olej; pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty. Złóż jagody i skórki.
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Na lukier, w małej misce, połączyć Serek i masło, aż puszyste.
Dodać cukier cukierniczy, sok pomarańczowy i skórki; ubić do wymieszania. Złożyć ubitą polewą.
Rozłóż lukier między warstwami i na górze i bokach ciasta. Przechowywać w lodówce aż do podania.