Ciasto jagodowe z lnem i migdałami to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 372 kalorie, 9g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka beztłuszczowego jogurtu, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Granola Z Lnu Jagodowego, Blueberry Flax Superfood Smoothie, oraz babeczki orkiszowe z lnem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć okruchy krakersów graham, Mączka z nasion lnu i zmielone migdały w misce; wymieszać z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W razie potrzeby dodaj kilka kropli wody, aby mieszanina okruchów sklejała się. Naciśnij połowę mieszaniny okruchów na dnie i po bokach 9-calowej patelni do ciasta; skorupa powinna mieć tylko około 1/8 cala grubości. Odstaw drugą połowę mieszanki okruchów na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Śmietanę, jogurt, zmielony owies, cukier, miód, wanilia i sól połączyć w blenderze. Zmiksować do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
6
Aby zrobić polewę, wymieszaj 2 łyżki miodu lub do smaku, do zarezerwowanej mieszaniny okruchów. Powinien tworzyć bardzo gęstą pastę. Upuść łyżeczki do herbaty z polewą na powierzchni ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
7
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku na środkowym stojaku przez 30 do 45 minut lub do momentu, gdy środek jest ustawiony, a nóż włożony w pobliżu środka ciasta wychodzi czysty. Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto w ciepłym piekarniku na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
8
Wyjąć ciasto z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu. Schłodzić w lodówce, aż ciasto ostygnie i ustawi.