Ciasto Jagodowe Chrupiące
Blueberry Pound Cake Crisp może być tylko deser, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 400 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.74 za porcję. Jeśli masz jagody, skrobię kukurydzianą, ciasto funta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Jagodowe Chrupiące, Ciasto Jabłkowo-Pomarańczowe, oraz Tort Z Jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wrzucić jagody z sokiem z cytryny, cukrem i skrobią kukurydzianą i odstawić na 10 minut.
Rozłóż kostki ciasta na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 10 minut.
Ostudzić, następnie wrzucić kostki z masłem, cukrem i skórką z cytryny.
Rozłóż nadzienie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali. Ułóż kostki ciasta funta na górze. Przykryj naczynie lekko folią i piecz na środku piekarnika przez 30 minut, aż owoce zaczną bąbelkować.
Wyjmij folię i piecz przez 20 minut dłużej, aż owoce będą bulgotać, a polewa będzie złota i chrupiąca.
Ostudzić na 1 godzinę przed podaniem.