Ciasto Jabłkowo-Serowe Bundt

Ciasto Jabłkowo-Serowe Bundt
Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 736 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sodę oczyszczoną, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Jabłkowo-Serowe Bundt, Ciasto Jabłkowo-Serowe Bundt, oraz Ciasto jabłkowe z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem Pralinowym.

Instrukcje

1
Przygotuj nadzienie: pierwsze 3 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż zostaną zmiksowane i gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać jajko, mąkę i wanilię; ubijać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
3
Przygotowanie ciasta: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec pekan w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. W dużej misce wymieszać 3 szklanki mąki i kolejne 7 składników. wymieszać jajka i kolejne 3 składniki, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać z jabłkami i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
5
Łyżka dwie trzecie mieszaniny jabłek do natłuszczonej i mąki 14-cup patelni Bundt. Łyżka ser śmietankowy nadzienie na mieszance jabłkowej, pozostawiając 1-calową granicę wokół krawędzi patelni. Zawirować nadzienie przez mieszankę jabłek za pomocą noża do parowania. Łyżka pozostałej mieszanki jabłkowej na nadzieniu z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
NóżNóż
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 15 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka drucianego i całkowicie ostudzić (około 2 godzin).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Przygotuj lukier: Przynieś 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki masła i 3 łyżki. mleko do wrzenia w 2-qt. rondel na średnim ogniu, stale ubijając; gotować 1 minutę, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
LukierLukier
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Stopniowo ubijać cukrem pudrem, aż będzie gładka; mieszać delikatnie przez 3 do 5 minut lub aż mieszanina zacznie ostygać i lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Natychmiast zalać schłodzone ciasto.

Składniki

1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiAromat klonowy do smakuAromat klonowy do smaku11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimocno zapakowany jasnobrązowy cukiermocno zapakowany jasnobrązowy cukier2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimocno zapakowany jasnobrązowy cukiermocno zapakowany jasnobrązowy cukier596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło zmiękczonemasło zmiękczone1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)227Orzechy dowolne (posiekane)pakiet serek śmietankowy, zmiękczonypakiet serek śmietankowy, zmiękczony1Duże(Keebler)(Keebler)3largesjajka lekko ubitejajka lekko ubite2(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna680Orzechy dowolne (posiekane)kubki obrane i drobno posiekane jabłka galowe (okubki obrane i drobno posiekane jabłka galowe (o1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1(może być lub przeglądać)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone2(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony11 funt cukinii,gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona3(zima)2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekane orzechy pekandrobno posiekane orzechy pekan2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki11 funt cukinii,(duża tuba)(duża tuba)11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn