Applesauce Spice Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka płatków owsianych, sody oczyszczonej, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe, Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe, oraz Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć płatki owsiane z wrzącą wodą i odstawić na 20 minut. Tłuszcz i mąka 9 calowy kwadratowy patelni. W średniej misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i gałkę muszkatołową i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Płatki Owsiane
Cynamon
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
3
W dużej misce połączyć płatki owsiane, olej i mus jabłkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus Jabłkowy
Płatki Owsiane
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jajka, cukier i brązowy cukier i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cukier
Jajko
5
Dodać mieszaninę mąki i dobrze wymieszać. Na koniec złożyć rodzynki i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzynki
Mąka Uniwersalna
Orzechy
6
Wlać do kwadratowej patelni 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.