Jabłkowy placek owocowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 732 kalorie. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje $1.4 za porcję. Mieszanka cukru, orzechów włoskich, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wilgotne Ciasto Jabłkowe, Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, oraz Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C). Nasmaruj 10-calową patelnię. Dół linii papierem do pieczenia i ponownie nasmarować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, cukier śmietany i skrócenie do światła i puszyste.
Połącz 1/2 szklanki mąki z orzechami, rodzynkami, daktylami i 1/2 szklanki wiśni, mieszaj do momentu, aż będzie pokryta. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czereśnie
Rodzynki
Daktyle
Mąka Uniwersalna
Orzechy
6
Dodaj pozostałe 2 3/4 szklanki mąki, soda oczyszczona, cynamon, ziele angielskie,goździki i sól do mieszaniny jaj. Zmiksować na małej prędkości, aż do zwilżenia, a następnie pokonać 2 minuty na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Ziele Angielskie
Cynamon
Goździki
Mąka Uniwersalna
Sól
Jajko
7
Złożyć mieszankę owoców i orzechów i musu jabłkowego do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus Jabłkowy
Owoce
8
Wlać ciasto do 10-calowej patelni rurowej. Ułóż połówki wiśni i orzechów pekan na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czereśnie
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Piec w temperaturze 325 stopni F (160 stopni C) przez 1 godzinę i 15 do 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka jest czysta. Ostudzić w pozycji pionowej na patelni 5 minut. Obróć pionowo na stojak z drutu i usuń patelnię i pergamin. Całkowicie fajne.