Ciasto Jabłkowo-Owocowe

Ciasto Jabłkowo-Owocowe
Ciasto jabłkowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 732 kalorie. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest idealny do Boże Narodzenie. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie maraschino, skracanie, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wilgotne Ciasto Jabłkowe, Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, oraz Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C). Nasmaruj 10-calową patelnię. Dół linii papierem do pieczenia i ponownie nasmarować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużej misce, cukier śmietany i skrócenie do światła i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać jajka i dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Lekko łyżka mąki do miarki; wyrównać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
5
Połącz 1/2 szklanki mąki z orzechami, rodzynkami, daktylami i 1/2 szklanki wiśni, mieszaj do momentu, aż będzie pokryta. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
DaktyleDaktyle
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
6
Dodaj pozostałe 2 3/4 szklanki mąki, soda oczyszczona, cynamon, ziele angielskie,goździki i sól do mieszaniny jaj. Zmiksować na małej prędkości, aż do zwilżenia, a następnie pokonać 2 minuty na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Złożyć mieszankę owoców i orzechów i musu jabłkowego do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
8
Wlać ciasto do 10-calowej patelni rurowej. Ułóż połówki wiśni i orzechów pekan na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec w temperaturze 325 stopni F (160 stopni C) przez 1 godzinę i 15 do 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka jest czysta. Ostudzić w pozycji pionowej na patelni 5 minut. Obróć pionowo na stojak z drutu i usuń patelnię i pergamin. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn