Szarlotka migdałowa to bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.22 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, cukier, ciasto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to No Bake Almond Butter Pie, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Naciśnij 1 pie crust do 9-calowej patelni ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Jabłka, migdały, cukier biały, cukier brązowy i mąkę wrzucić razem w misce, aż jabłka i migdały są całkowicie pokryte.
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6
Przenieść mieszankę jabłkową na przygotowaną skórkę ciasta; posypać nadzieniem cynamonem. Top pie z pozostałą skórką ciasto i szczypta krawędzie razem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek