Ciasto Jabłkowo-Migdałowe
Szarlotka migdałowa to bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.22 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, cukier, ciasto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to No Bake Almond Butter Pie, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Naciśnij 1 pie crust do 9-calowej patelni ciasto.
Jabłka, migdały, cukier biały, cukier brązowy i mąkę wrzucić razem w misce, aż jabłka i migdały są całkowicie pokryte.
Wymieszaj miód, żółtko jaja, wodę i ekstrakt migdałowy w bezpiecznym naczyniu mikrofalowym.
Mikstura miodu mikrofalowego, mieszając co 15 sekund, aż mieszanina stopi się i będzie gładka, od 30 do 45 sekund.
Wlać mieszaninę miodu na mieszaninę jabłek i wrzucić do herbu.
Przenieść mieszankę jabłkową na przygotowaną skórkę ciasta; posypać nadzieniem cynamonem. Top pie z pozostałą skórką ciasto i szczypta krawędzie razem do uszczelnienia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest lekko rumiane, 45 do 50 protokół.