Ciasto Jabłkowo-Malinowe

Ciasto Jabłkowo-Malinowe
Ciasto jabłkowo-malinowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka malin, Skórki ciasta, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. Make Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy Pie za pomocą 9-calowy szklany talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wrzucić jabłka, 3/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i skórki pomarańczowej. Łyżka połowę mieszanki jabłek do skorupy wyłożonej pie talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Posypać równomiernie malinami. Wierzch z pozostałą mieszanką jabłek. Kropka z masłem. Wierzch z drugą skorupą; brzegi uszczelnione i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
MasłoMasło
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Lekko umyć skórkę wodą; posypać 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
WodaWoda
5
Przeciąć szczeliny w kilku miejscach w górnej skorupie. Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
7
Piec 45 do 55 minut lub do głębokiego złotego koloru, usuwając folię podczas ostatnich 15 minut pieczenia. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn