Ciasto Jabłkowo-Malinowe
Ciasto jabłkowo-malinowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka malin, Skórki ciasta, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Make Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy Pie za pomocą 9-calowy szklany talerz pie.
W dużej misce, wrzucić jabłka, 3/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i skórki pomarańczowej. Łyżka połowę mieszanki jabłek do skorupy wyłożonej pie talerz.
Posypać równomiernie malinami. Wierzch z pozostałą mieszanką jabłek. Kropka z masłem. Wierzch z drugą skorupą; brzegi uszczelnione i flet.
Lekko umyć skórkę wodą; posypać 1 łyżeczką cukru.
Przeciąć szczeliny w kilku miejscach w górnej skorupie. Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Piec 45 do 55 minut lub do głębokiego złotego koloru, usuwając folię podczas ostatnich 15 minut pieczenia. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.