Ciasto jabłkowe z lukrem serowym

Ciasto jabłkowe z lukrem serowym
Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 9g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.84 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, masło, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe Z Lukrem Twarogowym, Przyprawione ciasto jabłkowo-orzechowe z lukrem serowym, oraz Ciasto jabłkowe z lukrem twarogowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: standardowa patelnia do chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Roztopić masło w dużej patelni saute na średnim ogniu. Wrzucić jabłka i wymieszać, aby pokryć je masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj sok z cytryny i cydr jabłkowy. Gotować, aż jabłka zmiękną, a cydr zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CydrCydr
5
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i pulsować do grubej pasty. Rezerwa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
W dużej misce wymieszać mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową, oba cukry i szczyptę soli. Zrobić dobrze w suchych składników i dodać puree jabłka, jajko i wanilii. Wymieszać, aby połączyć. Wrzucić orzechy włoskie i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Masło i mąka bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Piec, aż wykałaczka, włożony w centrum wychodzi czysty, o 40 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć patelnię z piekarnika i ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Wyjąć ciasto z patelni i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Ciasto przeciąć na pół równo i rozłożyć połowę lukru na dolnej warstwie. Wymień górną połowę i oblodz wierzch ciasta, pozostaw boki nagie. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
LukierLukier
LódLód
13
Ubić wszystkie składniki w mikserze stojącym lub mikserem ręcznym, aż będą lekkie i puszyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn