Ciasto Jabłkowo-Owsiane Do Góry Nogami
Ciasto jabłkowo-owsiane może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 277 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka substytut jaj, trzymać margarynę, vanillan ekstrakt i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj ciasto bez jajek z jabłkiem do góry nogami / apple upside down cake, Ciasto Apple Upside Down, oraz Ciasto jabłkowe do góry nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; odstawić 10 protokół. Wymieszać z substytutem jajka i wanilią.
Wlać masło na dno 9-calowej patelni tortowej pokrytej sprayem do gotowania.
Posypać 1/4 szklanki cukru. Ułóż plastry jabłka spokelike na wierzchu cukru, pracując od środka patelni do krawędzi.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać 3/4 szklanki cukru, mąki, sody oczyszczonej, cynamonu, soli i gałki muszkatołowej; wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę owsa; mieszać tylko do wilgotności.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 40 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut.
Umieść talerz do góry nogami na torcie; Odwróć na talerz.